İNEGÖLLÜ BAYANLAR DOĞA İLE BULUŞTU

İNEGÖL’ÜN SAKLI KALMIŞ DOĞAL GÜZELLİKLERİ KARŞISINDA ADETA BÜYÜLENDİLER
Cesaretini Doğaya Göster sloganıyla doğa sporlarının merkezi olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum) hafta sonu güzel bir etkinliğe daha imza attı. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne katılan bayanlar, İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzellikleri karşısında adeta büyülendiler. Doğa’nın eşsiz güzelliklerini seyretme imkanı veren 12 km’lik parkurda İnegöllü bayanlar güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu da yaşadılar.

BOĞAZOVA-ERİKLİ
Pazar günü sabah saat 08.30’da Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan doğaseverler, İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler eşliğinde yürüyüşün başlayacağı Boğazova Çatak mevkiine doğru yola çıktılar. Çatak mevkiine gelinmesinin ardından araçlardan iniş yapan doğaseverler burada ilk olarak yürüyüş esnasında ve genel olarak doğa ortamında yapmaları ve yapmamaları gerekenler konusunda bilgilendirildi. Boğazova Çatak mevkiinden başlayıp İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzelliklerini keşfederek devam edilen doğa yürüyüşünde keyifli anlar yaşandı.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDEN BÜYÜK KEYİF ALDILAR
Yoğun katılımın yaşandığı doğa yürüyüşüne daha sonra Başalan Yaylasına yürüyüşle devam edildi. Doğanın her türlü güzelliğinin yaşandığı doğa yürüyüşü sırasında verilen molalar yürüyüşe ayrı bir renk kattı. İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzelliklerinin ortaya koyulduğu doğa yürüyüşü Sepetçi Yaylasının devamında Erikli’de son buldu. Sakatlıksız ve sorunsuz bir şekilde sonlandırılan yürüyüşte İnegöllü bayanların büyük keyif aldıkları gözlendi. Doğaseverler, yürüyüşün bitmesi ile birlikte bölgede kendilerini bekleyen araçlara binerek İnegöl’e döndüler.

Toplamda 12 kilometre süren parkura katılım gösteren İnegöllü doğasever bayanlar, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlen bu güzel organizasyondan dolayı İnegöl Belediyesine ve Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) çalışanlarına teşekkür ettiler.

pİnegöllü Bayanlar Doğa İle Buluştu/p